Bo hjemme lenger

Bo hjemme lenger

Hvordan kan vi støtte seniorer som vil Bo hjemme lenger?

Vi ga oss selv utfordringen å finne ut om Altmuligmannen kan hjelpe ved å tilby praktisk hjelp til seniorer som vil bo hjemme lenger. Det resulterte i en ny tjeneste som vi har valgt å kalle «Bo hjemme lenger». Tjenesten er rettet mot seniorer som gjerne vil fortsette å bo hjemme, men som føler at de ikke lenger klarer å ta seg av hus og daglige oppgaver som hverdagen krever. Det gir seniorer et positivt innslag i hverdagen, når man kommer regelmessig på besøk og hjelper til med alle mulige slags praktiske oppgaver. Å vite at en hyggelig handyman kommer på et fast tidspunkt hver uke, gir både trygghet og noe å glede seg til. Altmuligmannen er ikke bare en handyman, men også en venn som man kan føle seg trygg på, prate med over en kopp kaffe og stole på.

Mange trenger stadig hjelp med flere ting i hverdagen og livet blir fullt av bekymring og unødvendig stress. Kanskje får noen hjelp av familie og naboer, men de vil helst ikke pålegge andre slike oppgaver og de vil ikke være til bry . Gjennom tjenesten «Bo hjemme lenger» ønsker vi å gi våre kjære seniorer bedre livskvalitet, mer selvstendighet og glede i livet!

For oss kommer mennesket alltid først, derfor er kundeservice vår viktigste tjeneste. Vi lytter til behov og ønsker, gir råd og tips og til slutt hjelper vi kunden der behovet finnes.

Hva kan Altmuligmannen hjelpe til med i din hverdag?

Vi vil gi mennesker som fortsatt ønsker å bo i sitt trygge og kjære hjemmemiljø muligheten til det, så lenge de bare vil. Altmuligmannen tar seg av alle praktiske ting og utfordrende oppgaver i hverdagen, sammen øker vi livskvaliteten og setter fokuset på å leve.

Her er noen eksempler på hvilken hjelp som inngår i «Bo hjemme lenger»:

 • Små-fiksing: skifte lyspærer og batterier,
  henge opp gardiner, justere og fikse ødelagte ting og møbler
 • Handleturer og andre ærend på butikk, apotek, bank
 • Renhold og rydding i huset, garasjen og boden
 • Klippe gress og annet hagearbeid
 • Snømåking og strøing på is og snø
 • Kjøre bort / hente ting og søppel, pakker og møbler.
 • Teknisk hjelp med telefonen, TV, internett, PC og annet utstyr
 • Hjelp med matlaging eller ordne klart til middag og fest
 • Ut på tur! Vi tar deg gjerne med ut i frisk luft, i by og natur

Hyggelig prat og en liten kaffepause innimellom kommer på kjøpet!

Hvor mye koster «Bo hjemme lenger» -tjenesten?

Alle er vi forskjellige og alle har vi ulike behov og ønsker. Gjennom dialog med kundene våre finner vi frem til hvilke tjenester og hvor mye hjelp hver og en trenger, ut ifra dette finner vi sammen frem til en god abonnement løsning. Det viktigste for oss er at kunden får en regelmessig og forutsigbar tjeneste som de ønsker og virkelig setter pris på. Vi vil være et lyspunkt og en hjelpende hånd i din hverdag.

 

Pris eksempel

1time hver uke med Altmuligmannens tjenester; 2990kr per måned

1time annenhver uke med Altmuligmannens tjenester 1700kr per måned

Større oppdrag som oppussing og flytting avtales separat og inngår ikke i prisen.

 

Hva innebærer det å kjøpe et abonnement?

Først av alt kommer vi gjerne på et gratis og uforpliktende bli-kjent besøk, hvor vi bare hilser på hverandre og prater litt. Vi i Altmuligmannen ønsker å vite mer om akkurat deg og hvordan du lever og ønsker å leve din hverdag. Sammen kan vi se på hvilke oppgaver du eventuelt trenger hjelp med i hverdagen og hvor ofte du trenger hjelp.

Alle våre kunder får en prøve-måned, hvor vi blir kjent med hverandre enda bedre og du kan kjenne på følelsen av å ha en fast Altmuligmann som tar seg av de praktiske og tunge oppgavene i din hverdag. Om du er fornøyd og ønsker å fortsette med et abonnement, binder du deg i 1år fra kjøpsdato. Ønsker du å si opp abonnementet, blir du fakturert for den påbegynte måneden pluss en måned til.

Vi ønsker å gi seniorene trygghet, en hjelpende hånd og et lyspunkt i hverdagen.  Med et abonnement kan vi tilby fleksibilitet og forutsigbarhet, i tillegg til faste gode priser.

 

Ofte stilte spørsmål om abonnementet:

Hva skjer om jeg har besøk av familie eller er bortreist en periode og ikke trenger helpen da?
– Vi er veldig fleksible og tilbyr derfor alternativer som å fryse abonnementet i en avtalt periode, eller å flytte noen timer til neste uke eller måned. Sammen finner vi en god løsning som passer deg.

 

Kan jeg endre rammene for abonnementet om behovet for hjelp øker eller minsker?
– Vi er åpne for å endre ditt abonnement ved å øke timer eller minske dem, etter ditt behov. Gjennom en god dialog finner vi ut hvilken løsning som passer deg best og du blir fornøyd med.

 

 

Ta kontakt om du vil vite mer om våre tjenester for seniorer.
Vi er aktive på facebook, følg oss der for historier fra Altmuligmannens hverdag!

 

Les mer om våre andre tjenester

Har du en egen bedrift eller er du med i et borettslag eller sameie? Vi har flere tjenester for alle som er i behov for litt ekstra hjelp.

Har du en nær og kjær person som setter pris på litt hjelp i hverdagen? Vi har gjort det enkelt for deg og tilbyr Gavekort til hver en anledning.

Vi snakker alle norsk, finsk, svensk og engelsk

Kontakt oss

Tlf: 915 51922
Epost: ilpo@altmuligmannenitroms.no
Chat: Facebook chat

Orgnr: NO924783273MVA

Åpningstider

Vi er tilgjengelige mandag – søndag 08-22

 

Betaling

Faktura eller Vipps Bedrift: 654800

Følg oss

Copyright © All Rights Reserved Toucan AS

Vi bruker informasjonskapsler på vår nettside. Ved å fortsette godkjenner du bruken av informasjonskapsler.