Om oss

Om oss

Tromsø`s Altmuligmann

-din egen handyman

https://www.youtube.com/watch?v=UT70-OJtixE

Hva gjør vi?

Tromsø`s Altmuligmann tilbyr små og større handyman -tjenester, alt fra lettere oppussingsprosjekt, småfiksing i hjemmet, snømåking og hagearbeid til kjøring av søppel, møbler og ting. Rett og slett, Altmulig. Vi tar gjerne på oss regelmessige og faste oppdrag hos bedrifter, borettslag og i private hjem om dette er ønskelig.

Setter du stor pris på kundeservice? Det gjør vi og!

For oss kommer mennesket alltid først, derfor er kundeservice vår viktigste tjeneste. Vi lytter til behov og ønsker, gir råd og tips og til slutt hjelper vi kunden der behovet finnes.

Gjennom vår nye tjeneste Bo hjemme lenger vil vi gi en hjelpende hånd og et lyspunkt å se frem imot til seniorer som ønsker å bo hjemme lenger. I tillegg til å være et sosialt, hyggelig og positivt innslag i hverdagen, hjelper vi selvfølgelig med alle praktiske oppgaver i både hus og hage. Vi vil bli din egen handyman.

Tusen takk til våre kjære kunder, deres gode ord varmer og motiverer

Helt fantastisk flyttehjelp. Effektiv, hjelpsom og utrolig sympatisk.
Måka vei opp til huset, handla strøsand, fjerna søppel i tillegg til et utfordrende og stort flyttelass.
Anbefales på det sterkeste -Bitta

Rask tilbakemelding – meget god service og hyggelige priser -Heidi

Anbefaler på det sterkeste Tromsø’s Altmuligmann. Kjempe rask og utrolig god hjelp -Laila

Hvem er vi?

Det er vi som er Altmuligmannen i Troms
Vi er Altmuligmannen i Troms

Vi er et skandinavisk par med røtter på kryss og tvers i Norden.
Sammen har vi lang erfaring innen salg, kundeservice og forretningsutvikling. Vår Altmuligmann er litt over gjennomsnittet handy og veldig løsningsorientert, mens Altmuligkvinnen har litt over gjennomsnittet gale ideer. Vi er overbevist om at man kommer lengst i livet med positivitet, gode menneskelige relasjoner og masse humor.

 

 

Bakgrunn

Vi startet arbeidet med Altmuligmannen i Troms i januar 2021. Da ideen om Altmuligmannen ramlet ned, tok det ikke lang tid før vi åpnet vår facebook side og begynte på våre første spennende oppdrag. Vi har storkosa oss med alle oppdrag og våre ubeskrivelig hyggelige kunder. Responsen vi har fått så langt har virkelig vært overveldende positiv og siden det ser ut til at Tromsø-folket liker og trenger våre handyman -tjenester, vil vi satse fullt på dette framover. 

 

Fremtidsutsikter

Vår visjon er å være et lyspunkt i hverdagen og et vennlig ansikt i livene til alle Tromsøværinger. Vi vil finnes der for alle som trenger en hjelpende hånd med stort og smått. Altmuligmannen har fokus på mennesket, derfor er vårt mål at kunder opplever oss som «en del av familien», «en bonus-sønn / bonus-datter» eller «en forlengelse av min vennekrets» i stedet for «bare en tjeneste jeg bruker».

 

Enda et stort mål og ønske er å kunne i fremtiden ansette flere Altmuligmenn og Altmuligkvinner som deler vårt syn på mennesket og livet.

 

Altmuligmannen i Troms er en del av vårt etablerte aksjeselskap Toucan AS.

 

Ta gjerne kontakt for en uformell prat eller be om tilbud på et oppdrag.

Altmuligmannen i Troms

Ilpo Kinnunen
ilpo@altmuligmannenitroms.no
915 51922
Facebook chat

Les mer om våre tjenester:

Har du en nær og kjær person som setter pris på litt hjelp i hverdagen? Vi har gjort det enkelt for deg og tilbyr Gavekort til hver en anledning.

Vi snakker alle norsk, finsk, svensk og engelsk

Kontakt oss

Tlf: 915 51922
Epost: ilpo@altmuligmannenitroms.no
Chat: Facebook chat

Orgnr: NO924783273MVA

Åpningstider

Vi er tilgjengelige mandag – søndag 08-22

 

Betaling

Faktura eller Vipps Bedrift: 654800

Følg oss

Copyright © All Rights Reserved Toucan AS

Vi bruker informasjonskapsler på vår nettside. Ved å fortsette godkjenner du bruken av informasjonskapsler.